woensdag 17 juni 2009

Gallerij der Tientjes - 10 jaar (of langer) trouw!


Eerbetoon aan de doorzetters!
Op deze plek tref je dames en heren met pit! De personen die op deze plek verschijnen hebben in de afgelopen jaren laten blijken bikkels, doorzetters, fanatiekelingen, pretmakers, creatievelingen, boekenwurmen en kortslapers te zijn! Al met al, duizendpoten die met een groot hart voor het Kinderkamp in touw zijn. Bewondering en respect voor de bikkels of zo je wilt, vrolijke pittige tantes van deze gallerij!

SUSAN (inmiddels afgezwaaid)
Geheel onterecht staat Susan op deze plek! Niet omdat zij het niet zou verdienen maar ... het kamp van 2009 was inmiddels haar 15e kamp (!!!) en niet haar 10e. In 2004 kwam zij voor het eerst deze 'Gallerij der Tientjes' binnen omdat zij toen haar 10e kamp beleefde. Susan Boerema, altijd enthousiast voor het kamp, regelaar op de achtergrond, back-up voor de coördinator en altijd een fanatiek 'themazoeker'. Een goede steun voor nieuwe leiding! Bij Susan moet je zijn voor boekentips en dat weten de kampleiders ook. Het kamp van 2012 was haar laatste kamp. Gefeliciteerd met 18 jaar kamp!

JACOLINE (inmiddels afgezwaaid)
Met gepaste trots is daar iemand bijgekomen: Jacoline Hassing (ooit bedachten de kinderen voor haar de koosnaam 'Jaco-Lama', die verwijzen naar de lange wimpers). Het coördinatorschap vervult zij al enige jaren (met een korte onderbreking) met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarom een groot applaus en een harde roffel op het toetsenbord ... voor Jaco-Lama!
In 2014 was haar laatste kamp. Gefeliciteerd met 19 kampen!
DANNY
Wie kent hem niet? In 2008 beklom Danny deze lijst en is inmiddels onze derde held. Ook Danny hoort er nu meer dan tien jaar bij. Onze kampclown die z'n act altijd van uit de keuken uitvoert, vierde in dit jaar zijn tiende kampverjaardag. Ook hij behoort nu bij de club van kamphelden! Komend jaar weer veel lol met deze ervaren kampchauffeur waarvan de humor sneller is dat een Formule-1 auto kan rijden.
YO, RESPECT MAN!

JEROEN
En de webmaster zelf mag zichzelf sinds 2010 ook aan deze lijst toevoegen ... en als we de boeken er op na slaan blijkt dat Jeroen in 2015 al 24 kampen van de WVK achter de rug heeft. De eerste jaren als leiding van het toenmalige tienerkamp en vanaf 2001 voor het huidige kinderkamp.
- 9 jaar tienerkamp en 14 jaar kinderkamp 'Time Flies When You're Having Fun!' -