zaterdag 7 augustus 2010

Gelukt! Ontknoping op vrijdag

We hebben vandaag de ketel definitief onschadelijk gemaakt. Dit hebben we gevierd met een gezellige bonte avond.Tijdens de avond zagen wij een leuk toneelstukje van Ilaysha, Isaura, Alex en Teri. Tijdens dit toneelstukje zongen Ilaysha en Isaura, als twee nachtegalen. Giovanni zong alleen een gevoelig lied. De hele show werd aan elkaar gepraat door twee charmante dames (Clementine en Louise). De corvee-trofee werd gewonnen door groepje Geel. Dat was nog heel spannend want de groepsleiders moesten hun kunsten met een enorm waterpistool de blikjes omver schieten die de score misschien wat hoger konden krijgen. Karin wist de voorsprong van groepje Geel te behouden met een goed schot!
In elk geval werden de 'oudste' kampers nog eens toegezongen met een prachtig afscheidslied.


Het moment is daar, de Zwarte Ketel vol toverkracht staat op het punt van ontploffen. Zwaar beschadigd raakt hij zijn magische toverkrachten kwijt. De ketel kan nooit meer ingezet worden door slechte mannen als Koning Morgant!



De harde werkers van groepje Geel en een meer dan trotse Karin die haar team met het waterpistool de overwinning in schoot!

Vele optredens volgen op de Bonte Avond, maar de Rock-band KISS was in elk geval de HARDSTE.