donderdag 4 augustus 2011

Twee dagen in één verhaal

Gisteren (woensdag) werd grotendeels een 'rustdag' voor de kinderen. Met Paspartout was afgesproken dat de kinderen een dagje naar het strand konden. De bewolking en regen gooide roet in het eten ... We zijn uiteindelijk naar het zwemparadijs gegaan. Bubbelbaden, glijbanen met stoplichten hielden ons het grootste deel van de dag bezig om uiteindelijk verrast te worden met de pannenkoeken van de kookstaf.
's Avonds kregen de kinderen bezoek van de 'oud-kampers' Susan en Jacoline. Bij het kampvuur van vuurmeester Danny wisten zij de oude kampvuurliedjes in te zetten. Ook was er tijd voor wat geintjes. Zo bleken De kinderen Adam, Jeroen, Kyra, Jasper niet een kanariepietje te kunnen toveren maar vier ezels en was Adam erg goed in het 'samenwerken' met Guido. Rick had de gave om een stoel er uit te pikken waar net op gezeten was zonder dat hij dit kon zien, en zo meer.

De corveetroffee lijkt in handen te komen van rood of oranje, maar wees eerlijk. Het is nek-aan-nek en eigenlijk kan elk groepje nog winnen. De kinderen worden steeds creatiever in het verzinnen van corvee om maar een extra 'balletje te kunnen krijgen. Zo zag ik vandaag hoe de spinnenraggen aan de buitenkant van het kamphuis door Sanne werden verwijderd ;-) Serieus!





Langs de douane ...






Coole vriendschappen ...

Ochtendgymnastiek on the American way ... (we zijn vandaag in Amerika
gekomen). Vanavond wordt het casino bezocht!


Posted from my iPad