donderdag 9 augustus 2012

Dag 5 en 6

Gisterochtend werden de kinderen gewekt door de burgemeester van Dangria. Hij drong zich wat ongemakkelijk op om deze dag met ons op te trekken. Het was niet helemaal duidelijk waarom hij dat zo graag wilde. Hij nodigde ons uit om in zijn zwembad te komen zwemmen. Dus, met zwembanden, waterpistolen, handdoeken vetrokken wij naar het zwembad. Later werd ons duidelijk dat de burgemeester bij de 'Rode Ruiters' hoorde en stiekem bij ons informatie over de geheime brief probeerde te ontfutselen.

's Avonds hebben we tijdens een achtervolging meerdere handlangers gevonden. We hadden ons verdeeld in een snelle jagers-groep, met o.a. Jasper en Melissa en een rustige insluiters-groep. Uiteindelijk hebben alle kinderen een woord uit de brief onthouden omdat we de brief moesten vernietigen. Er waren te vaak en te veel mensen die achter ons aan gingen.

In de avond bleek er voor het kamphuis een 'pannenkoekentent' te staan. Heerlijk gegeten!

Vandaag zijn wij de grens overgegaan. Alle groepjes zijn nog voor de lunch veilig binnen gekomen. Zojuist, na de lunch, hebben wij de volgende foto's geschoten:

- Posted from my iPad