vrijdag 3 augustus 2012

Vakantiekampen vertrekt vanaf nieuwe locatie

Donderdagavond 2 augustus ontving het team van de Wassenaarse Vakantiekampen de kersverse deelnemers van het kamp 2012 aan de Van Bellelaan 1. Dit is de tijdelijke huisvesting van de WVK waar een kennismakingsavond werd georganiseerd. Een schimmenspel met mooi decor introduceerde het nieuwe avontuur waarbij de hulp van de kinderen werd ingeroepen. Rick bekommerde zich om de laatste administratieve handelingen, Jeroen en Danny verzorgden de koffie/thee en babbelden met de ouders, terwijl Karin, Mark, Guido, Jacoline en Susan met de kinderen op het (voormalige) speelplein van de Bellestijnschool diverse introductiegames deden.

Aanstaande zaterdag vetrekken wij vanaf deze locatie met een touringcar die ons brengt naar de diepere bossen van Wageningen om het ridderavontuur samen met Tiuri op te lossen. Een week later zullen hier weer terugkomen op de Van Bellelaan.

Voor de ouders, lees de paklijst op deze site aandachtig en denk aan de verschillende weertypes die de kinderen de komende week kunnen hebben. Vergeet ook niet de kopie van . Die kunt u zaterdag inleveren bij Rick. Hij kan u ook vertellen bij welke groepsleider de eventuele medicijnen ingeleverd kunnen worden.

Tot zaterdag! Wij hebben er zin in!