zondag 18 augustus 2013

Donderdag - De Kennismakingsavond

We gingen als eerst spelletjes spelen. We gingen krantenmeppen, iemand roept een naam dan moet degene in het midden die slaan met de krant, als je raak slaat dan is die persoon in het midden, als die persoon snel een andere naam roept dan moet je op die persoon slaan. Daarna gingen we een film kijken, deze was echt spannend, er gebeurden veel verdachten dingen, vooral met die oom!
Groetjes Eline

Eerst gingen we een spel spelen met een bolletje wol overgooien, daarna met een bal. Hierna gingen we een film kijken over Kalle, Eva -Lotte en Anders. Hier kwam een oom langs, deze had een verdachte koffer. Dat was de kampfilm.
Groetjes Charon

Toen ik aan kwam waren er weinig mensen, dit kwam omdat we te vroeg waren. Na een tijdje kwamen er wel veel kinderen. Bijvoorbeeld Olivier, Pepijn en Alex. Toen zei een begeleider dat we stil moesten zijn. We gingen naamspelletjes doen gelukkig kende ik al veel kinderen. De meisjes gooiden met wol-bollen en de jongens met een bal. Toen ging een begeleider ons halen voor de kampfilm kijken. De film ging over  het thema van het kamp. We gaan een misdaad oplossen tijdens het kamp, omdat oom Einder zich vreemd gedroeg in de film met z'n koffertje en dat krantenbericht dat hij verscheurde.
Kampgroetjes van Kenneth

Van de leiding:
De leiding zal dagelijks wat over de rode draad van de dag vertellen. Vandaag Rick v.d. Berg (leiding)

We hebben donderdag kennis gemaakt met Kalle, een jongen die er van droomt om detective te worden. Hij wil een grote misdaad oplossen en beroemd worden. Helaas voor hem, woont hij in een rustig dorpje waar niks te beleven is. Zijn beste vrienden Anders en Eva-Lotte spelen graag met hem, ze spelen piraatje, vader en moedertje en (soms) detective. Op een dag wanneer ze aan buiten spelen zijn komt de oom van Eva-Lotte langs, deze oom heet Einder. Kalle merkt al gelijk op dat hij verdacht is, hij is heel snel en gehaast. Waarom is hij zo zenuwachtig? Dit moeten we gaan uitzoeken! Wie gaat er mee?