zondag 18 augustus 2013

Verslag zaterdag

Vandaag schrijft Mark een stukje als groepsleider van groepje Geel,

Het avontuur begon meteen goed omdat Kalle ons vertelde dat er stukken van een kranten artikel in het bos lagen. Wij zijn als groep er meteen op uit getrokken om uit te zoeken wat er in de krant stond.Nadat we veel aanwijzingen en raadsels opgelost hadden kwamen wij al iets meer te weten over een Juwelenroof.

Terug bij ons kamphuis kwamen Kalle, Eva-Lotte en Anders aan rennen. Zij waren wezen spelen bij de ruïne dicht in de buurt. In deze ruïne zagen zijn een hek welke op slot zat. Kalle, Eva-Lotte en Anders schreven hun namen op de muur in deze ruïne.  Opeens ging het afgesloten hek open en kwam oom Einar naar buiten met een loper om zijn nek. Hoe kan dat nou? Door de schrik rennen Kalle, Eva-Lotte en Anders er van door. Maar door de schrik vergeten we helemaal hoe we eigenlijk bij deze ruïne kwamen, maar gelukkig wilde de kinderen helpen om de weg terug te vinden. 
Ook vonden de kinderen delen van kranten artikel over de juwelenroof. Helaas lagen deze krantensnippers in de beurt van gevaarlijke dieren welke waren ontsnapt uit het circus. Gelukkig waren de kinderen dapper genoeg om deze krantensnippers terug te krijgen. 

Oom Einar gedraagt zich ook heel verdacht. Zou oom Einar iets te maken kunnen hebben met de gepleegde juwelenroof? Morgen verder.