donderdag 22 augustus 2013

Verslag dinsdag

Groepje Groen

De rode draad

's Ochtends hebben de kids eerst brieven geschreven naar het thuisfront. Mooie verhalen in aantocht!
Onze superdetective Kalle heeft juwelen in het bos zien hangen en vraagt de kinderen deze bij elkaar te zoeken en ze in het juwelenkistje te verstoppen. Later die middag komen Krook en Redig langs die een brief hebben geschreven naar Einar maar die verscheuren en per ongeluk bij ons achterlaten. Om deze brief te kunnen lezen moeten we natuurlijk beide stukken bij elkaar hebben, dat is uiteindelijk gelukt. Deze avond hebben we de brief goed gelezen en komen Krook en Redig snel langs, ze hebben door dat we hun brief naar Einar hebben gelezen en hun juwelen hebben gevonden. "We krijgen jullie nog wel!", riepen ze ons na. Dat was zo! We smokkelden juwelen naar de agent, langs Krook, Redig en Einar, waar onze juwelen veilig zouden zijn..
Namens de leiding, GuidoCorvee
Gisteren hebben we Snoopy gehad, we hebben tompoezen gemaakt. De groepsleider Guido is heel aardig en grappig, maar soms ook streng. We moeten wel de wc's schoonmaken en afwassen maar samen met elkaar werd het wel leuk. We ruimden alles op wat buiten lag en we moesten verslag maken, dat lees je nu. We gingen de zalen schoonmaken en allemaal leuke spelletjes. Met z'n allen is het leuk.
Sam

Avondspel
We gingen gisteren naar het bos lopen. We kwamen aan bij "het schrikspel". Oom Einar, Krook en Redig waren er ook bij. We hadden juwelen die ze wilden. We moesten wel hard rennen. Ze gingen je tikken, dan moest je je kaartje inleveren en eigenlijk moest je het nar de politie rennen en terug. Soms kon je gewoon lopen. Ze gingen je echt laten schrikken, dat was best eng. Ze konden best hard rennen, Krook zelfs heel hard.
Claire

Speurtocht
In de middag gingen we een speurtocht doen. De speurtocht deden we met pijlen. Eerst ging groepje Oranje, toen Blauw daarna Geel en Groen, op het laatst groepje Rood. De speurtocht was heel leuk, want groepje Geel had extra vragen en opdrachten op de pijlen geschreven.
Nowi

Snoopy
Ik heb Snoopy gedaan. Het was erg leuk! Het waren tompoezen en het was ook erg lekker.
Elise

Middagspel
We hebben eerst brieven verstopt in het bos. Toen deden we trefbal, daarna iemand is hem niemand is hem gespeeld. Daarna hebben een paar kinderen onder de douche gestaan. Toen gingen we middageten en het avondeten was spaghetti. 
Emil

Avondspel samenvatting
Het avondspel was een schrikspel, we moesten de juwelen naar de andere kant van het veld brengen. Het was leuk.
Emmanuel