donderdag 27 februari 2014

WVK in de pers! Informatieavond Wassenaarse Vakantiekampen Wassenaar

WASSENAAR – Zoals ieder jaar organiseert de Wassenaarse Vakantiekampen (WVK) een kinderkamp voor kinderen vanaf groep 4 t/m groep 8. Op maandag 10 maart is er in de accommodatie aan de Dr. Mansveltkade een informatieavond voor alle (nieuwe) geïnteresseerde ouders voor het kinderkamp. Tijdens deze informatieavond kunt u kennismaken met de leiding en krijgt u verdere informatie omtrent het kamp.

Het kamp zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 16 t/m 23 augustus. Het kamp Het WVK zal dit jaar voor de 36e keer georganiseerd worden en heeft als doelgroep kinderen uit Wassenaar en omliggende gemeentes. Het kamp wordt georganiseerd door negen enthousiaste vrijwilligers die voor een onvergetelijke week zullen zorgen. Bij het samenstellen van deze leiding is veel waarde gehecht aan de inzet en de betrouwbaarheid van de vrijwilligers. Deze zijn daarnaast allen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Tijdens de kampweek zullen de kinderen het mysterie van een kinderboek in een bosrijke omgeving doorlopen, middels geplande dagactiviteiten.
De kosten van het kamp zijn slechts 105 euro per kind en er geldt een maximum van 30 kinderen. Zorg daarom dat u er snel bij bent met het opgeven van uw kind. Informatieavond Wij verwelkomen alle geïnteresseerde ouders uit Wassenaar en omliggende gemeentes graag op maandag 10 maart om 20.00u aan de Dr. Mansveltkade 9, 2242 TZ Wassenaar. Kijk voor meer informatie op www.wassenaarsevakantiekampen.blogspot.com