maandag 18 augustus 2014

Verslag groepje Geel

Zaterdag:

Na een gezellige drukke busreis zijn wij zaterdagmiddag aangekomen in het rijk Uratan. Na de lunch zijn we in groepjes het rijk gaan verkennen. Tijdens onze gevaarlijke ontdekkingstocht kwamen we allemaal 'pas op-bordjes' tegen met verschillende dieren zoals een vliegend paard, papegaai en een tijger. Op onze tocht moesten we allerlei opdrachtjes uitvoeren om voorbereid te zijn op alles wat we tegen kunnen komen in Uratan. Zo moesten we zaklopen, ski-lopen( wat best pittig was), geblinddoekt een parcour aflopen, beslopen worden en over een rivier springen. Daarnaast waren er allemaal bordjes met ''paleis''. Toen we weer terug waren bij het kamphuis kwam Jurre langs. Hij vroeg ons goed op te letten op rare dingen en vertelde over een monnik in de bosjes. Hij zag de monnik een vrouw een zakje geven....

's Avonds kwamen Jurre, Roos en Oom Noud  langs. Zij gingen op zoek naar het paleis en vroegen ons het dierrijke bos in te trekken om zo veel mogelijk dieren te spotten. Wij waren er direct klaar voor en vertrokken in 2 groepen het bos in. De eerste groep moest zich verstoppen in het bos en het geluid van een dier maken. De kinderen van groep 2 gingen met een lijstje op zoek naar alle dieren door het donkere bos. Dat was mega pittig!! Daarna wisselden we van taak.
Na nog lekker wat fristi was het tijd voor het slapen. Althans dat was de bedoeling...

Geschreven door Romee, Mike, Jessica, Lara, Mitchell en Mees


\_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Zondag:

We werden vanmorgen in ons bed wakker gemaakt door een vreemd figuur Djosos. Hij was al zo snel weer weg dat we eigenlijk geen idee hadden wat hij nou precies bij ons kwam doen..
Na het ontbijt gingen we met ons groepje het enge bos weer in. Je moest met je groepje foto's zoeken die waren gemaakt. We kregen een schatkaart met kruisjes er op. Op onze tocht kwamen we ook nog een schatkist tegen met snoepjes er in die vet lekker waren. We waren ook een beetje verdwaald, maar we kwamen als team er weer uit. Bij een opdracht tijdens de tocht moestrn we een yell verzinnen voor ons groepje. Dit is onze yell:
''Yell yell yell team geel die wint wel. We lopen door de bossen en zien veel vossen. We staan op onze kop en letten heel goed op. Yel yell yell, team geel wint wel!
We moeten ook om een berg rennen en Iris keek wie er won en uiteindelijk was Mees de snelste en Romee was de sloomste. En we hebben ook een super leuke groepsnaam: de gele Uratanen. We kwamen terug van onze tocht terug naar ons kamphuis. We hebben wat gegeten en bijgepraat. We hebben super gave ochtend beleefd.

Geschreven door Romee Randazzo, Mike en Jessica


's Middags toen we geluncht hadden zijn we allemaal gezellige spelletjes gaan doen zoals memorie, twister, wie is het, zinkende bakjes, roulette en het krokodillenspel en als laatste ook nog bingo gespeeld waarmee je snoepjes kon winnen. We hebben daarna heerlijk gegeten met elkaar in een tent doordat het keihard regende. Dat was heel gezellig. We hadden nasi, kipsaté, kroepoep met groenten van de allerbeste koks. Meestal gaan we na het eten een avondspel in het bos doen, maar omdat het zo keihard regeden gingen we maar binnen iets anders doen, maar we hadden eerst corvee met ons groepje dus dat weten we nog niet. Het verslag schrijven met elkaar was heel gezellig:)
  
Geschreven door Lara, Mees en Mitchell