zaterdag 23 augustus 2014

Verslag groepje Geel

Het was gisteravond super leuk en vermoeiend. We moesten achter het geluid van een fluit rennen en degene zoeken; het was Daponro! Hij vertelde dat we de koning moesten waarschuwen, anders verdwijnt de koning, want de prins (Prins duland) wilt de koning zijn en de macht hebben die de koning heeft. De hele week was het zonnig maar elke dag wel 1x regen.
Het eten was lekker, behalve de spinazie, dat lust ik namelijk niet.

Door de weeks had een groepje snoopy. Dat houd in: je maakt iets zelfgemaakt, zoals een tompoes, mijn  groepje had gisteren een worstenbroodje gemaakt..... SUPERLEKKER!
Groetjes Jessica.

We gingen het bos in en hadden het super leuk tot dat we de monniken zagen en oom Noud die bezig waren met de ceremonie. We moesten wat doen. We hadden hem met briefjes gewaarschuwd en we hoopten dat dat hielp.

Middagspel,
We gingen het bos in en we moesten gaan puzzelen en rennen. Romee ging als eerst en daarna de test en we waren snel heel snel. Alleen we waren niet zo goed met het puzzelen, maar groepje Oranje wel, ze waren altijd als eersten, maar ja we hebben het super leuk gehad en we hopen de andere groepjes ook.
Groetjes Romee.

We gingen achter een toeter en een fluit aan en we hebben de Daponhro gezien.
Groetjes Mike