zaterdag 1 augustus 2015

Kennismakingsavond vakantiekamp

Nog één weekje en dan gaat voor alle kinderen van het WVK het grote avontuur beginnen, want dan vertrekken wij met een grote touringcar naar Leusden. Maar ons avontuur begint al eerder want ... op  donderdag 6 augustus  hebben we de Kennismakingsavond waar we alle ouders en kinderen voor uitnodigen!

Tussen 19:15 en 19:30 uur heeft de organisatie van het kamp de deelnemers en hun ouders uitgenodigd voor koffie, thee en limonade op de vertreklocatie op de Dr.Mansveltkade 9 in Wassenaar. Het gebouw tussen de sporthal en Blauw Zwart en is te herkennen aan de kunstzinnige graffiti’s op de buitenmuur. Hoe zal het avontuur dit jaar beginnen?

Ouders worden verzocht een kopie van de Zorgverzekerings-pas mee te nemen indien deze nog niet bij het huisbezoek werd afgegeven (of u werd gebeld voor deze info).

vertrek
Verzamelen: zaterdag 8 augustus om 11:45 uur en om 12:00 uur vertrekt de bus. We hopen dat enkele ouders een handje kunnen helpen bij het inladen van de reistassen van de kinderen onderin de bus.

meenemen
Leest u op de site www.vakantiekampen.tk de paklijst nog even na? Denk aan kleding voor alle weersomstandigheden en goed stevig schoeisel. Luchtbedje en slaapzak zo veel mogelijk in de reistassen opbergen alsjeblieft.

terug
Zaterdag 15 augustus zal de touringcar weer terugkeren op het adres waar we een week eerder vertrokken. We zullen tussen 13:00 en 13:45 uur (afhankelijk van de verkeersdrukte) aankomen op de Dr. Mansveltkade. 
De weersvoorspellingen zien er in elk geval goed uit!