vrijdag 5 augustus 2016

We vertrekken!

Donderdagavond 4 augustus werd de bijeenkomst met de kinderen die komende zaterdag vertrekken, gestart met een speelfilm. Althans, daar leek het op. Inmiddels weten we dat de hoofdrolspeler uit deze film iets aan de kinderen heeeft gevraagd. Stach, de jongen die net achttien werd, is van plan om koning van Katoren te worden. Heeft hij het in z'n bol?
Tot op heden regeren de ministers met strakke hand het land. Zij hebben voorwaarden gesteld aan Stach's z'n wens. Hij krijgt de komende week iedere dag een opdracht waarin hij een moeilijk probleem moet voor het land moet oplossen. Gelukkig staat hij er niet alleen voor. De kinderen van de Wassenaarse Vakantiekampen zullen hem helpen. Weten de ouders wel in welk avontuur hun kinderen zich zullen storten ...?!
Zaterdag om 11:45 uur staat de bus klaar om precies een kwartier later te vertrekken. De uitzwaaiers zijn welkom achter de sporthal bij de D'r. Mansveltkade.

Ook de leiding hebben hun tassen gepakt. Wil je weten wat daar in moet? Kijk dan even op de pagina van de 'paklijst'. Je vindt het in het menu aan de rechterzijde.
Tot zaterdag!