zondag 17 augustus 2008

'De kop is er af!'

In alle vroegte verzamelde zich een groepje mensen bij Boerderij Ter Weer; het was de leiding van Wassenaarse Vakantiekampen die al het materiaal klaar zette voor de busreis naar Eerbeek. Nadat alle kinderen en bagage in de bus een plekje hadden vertrokken we dan; een avontuur tegemoet! Deze keer hebben we zelfs een geluksbrenger bij ons: De Blauwe Maansteen! Die moet ons behoeden voor slecht weer en ongeluk. Jammer genoeg merkte we gisteravond dat de Blauwe Maansteen weg is! We vermoeden dat de Koning van de Onderwereld deze steen van ons gestolen heeft! De macht van deze Koning reikt erg ver. Heeft u ook opgemerkt dat de maan gisteravond verduisterd was....

Verder hebben we ons erg vermaakt met corvee bijvoorbeeld. Kinderen doen er alles aan om de Corveertroffee in de wacht te slepen. Zo beginnen we de kinderen al aardig te leren kennen. Paul doet er alles aan om de Corveetroffee te winnen. Hij helpt andere groepjes en vergeet dat vooral niet aan de leiding te melden.

Onze paparazzi doet er alles aan om alle kinderen op de gevoelige plaat vast te leggen, Florine ziet hier de nut en noodzaak niet echt van in. Geef ons een week en we hebben haar ook op de kiek!
Ter geruststelling voor de ouders die slaapzakken nog thuis vonden, van de reserveslaapzakken van WVK wordt dankbaar gebruik gemaakt.

Onze roddelpers is al één kampliefde op het spoor, zodra daar meer over bekend is berichten wij u nader. ☺
Naast ons spannende avontuur hebben Lennart en Mark voor een mooie speelbaan gezorgd: ze hebben touwen opgehangen waar de kinderen lekker op kunnen hangen en schommelen. Morgen weer nieuwe feitjes van de 'kamp-persmuskieten'.

(Jacoline)