vrijdag 22 augustus 2008

Feest!

(later geplaatste foto van de Bonte Avond)

Vandaag is prins I-an weer gevonden! De kinderen hebben (ze hadden ervaring) I-an haarfijn kunnen uitleggen wat hij allemaal vergeten was. De verliefdheid van prinses Hyachinta en Prins I-an zal vanavond leiden tot een grote trouwerij waarbij de kinderen eregast zijn en hun stukjes zullen gaan opvoeren.
Daarmee komt, hoewel we er nog niet mee bezig zijn, het einde van het kamp in zicht. En dus is dit de laatste live-verlaglegging van het kamp. Natuurlijk zullen er nog wel wat berichten en reacties geplaatst worden maar dat zal niet meer in een kantine van een vakantiepark worden getikt, maar gewoon van een vaste pc thuis.

We kijken terug op een geweldig kamp, waarbij er wel eens iets meer druppels naar beneden kwamen dan wij hadden gewenst maar de temperatuur was goed en de grote partytent die we mee hadden heeft goed dienst gedaan als alternatief voor programmaonderdelen die buiten moesten plaatsvinden. Morgenochtend zullen we de gevonden voorwerpen aan de kinderen tonen zodat we om twaalf uur met gepakte tassen de bus in kunnen stappen. Wanneer we er van uitgaan dat ons vertrek rond 12:15 uur een feit is en de bus er ongeveer (afhankelijk van de verkeersdrukte in het land) 2 uur over doet, is te verwachten dat de bus tussen 14:00 en 14:30 uur in Wassenaar is.
Tenslotte nog een zakelijke mededeling. De groepsleiders en Jacoline (de kinderen weten natuurlijk zelf bij wie ze hoorden) kunnen nog informatie verschaffen over opgelopen teken of wespensteken en andere zaken. Aan de ouders het verzoek even de betreffende groepsleider of Jacoline op te zoeken.

Nog even feesten en dan, tot morgen!

(Jeroen)

a. Arretjescake maken met Danny
b. en c. Later geplaatste foto van de Bonte Avond (laatste foto: de kinderen die voor het laatst waren zongen uit volle borst: 'Afscheid nemen bestaat niet'.