donderdag 21 augustus 2008

De leiding is hun geheugen kwijt!

De kampvuuravond begon met liedjes afgewisseld met sketches die de groepjes zelf gingen opvoeren. Henriette kreeg de slappe lach tijdens de uitvoering en kreeg het hele publiek mee. Celine bleek voor de gelegenheid haar kussen vergeten te zijn, wat ook voor een leuk stukje zorgde. De sketches werden gevolgd door een mini-ontgroening voor de nieuwere leiding.
Plotseling was daar de Koning van de Onderwereld. Hij kon het niet hebben dat we de opdrachten goed hadden uitgevoerd en sprak een vloek over ons uit! Eerst dachten we dat het wel meeviel omdat we er niets van merkten. We gingen gewoon lekker slapen, maar ‘s ochtends bleek dat de leiding zich niets meer van het hele verhaal kon herinneren !!
De donderdag begon met het maken van afspraken en uitleg van de kampregels, alsof het hele avontuur nog moest beginnen! De kinderen wisten gelukkig alles nog over de liefde tussen Hyachinta en Prins I-an en de boze Koning van de Onderwereld. Nadat de kinderen de leiding langs de belangrijkste plekken van het avontuur hadden geleid kwam het geheugen van de leiding langzaam terug. Nu nog Hyachinta en Prins I-an vinden. Hoe zou het met hen zijn ...?

(Jacoline)

a. Als je haar maar goed zit
b. Fanatiek corvee!