dinsdag 11 augustus 2009

Maandag

Vandaag kwam meneer Mulder langs om Senior de schatkaart te ontfutselen. Dat is gelukkig niet gelukt. Ook hebben we Senior ervan kunnen weerhouden om de krant te lezen. Hij weet namelijk niet dat we voor hem contactadvertenties hebben geschreven… en die stonden vandaag in de krant.De advertenties hadden ook meteen resultaat: de eerste dame heeft zich al aangemeld! Nu maar hopen dat Senior een aardige vrouw vindt, zodat hij iemand heeft om mee naar het museum te gaan. Dan hoeft hij tenminste niet meer steeds aan ons te vragen of we mee willen.
Ook hebben we vandaag weer lekker gegeten, Lucas heeft van de spinazie genoten.Na het eten was het tijd voor corvee waar kinderen zich weer van hun beste kant lieten zien. Sjoerd is een ster in schoonmaken van de toiletten. En door Frederique blonken de spiegels weer.
Deze avond was de eerste avond met het traditionele voetenwasritueel. Nieuwelingen vonden het nog een beetje spannend maar kinderen die al vaker zijn mee geweest wisten meteen waar ze aan toe waren. Voetmassage en met schone voeten naar bed! En morgen fris weer op.