vrijdag 23 augustus 2013

Verslag donderdag

De dag begon met een spel om bewijsmateriaal tegen Oom Einar bij elkaar te krijgen.
Het spel om bewijsmateriaal bij elkaar te krijgen ging zo: we speelden in de kleine groepjes. Ieder groepje had een eigen soort sieraad, bijvoorbeeld een armband of parelketting. Die moet je van elkaar stelen en wie als eerste vijf sieraden heeft, heeft gewonnen. En dat spel dan heel vaak achter elkaar. Echt superleuk!

In de middag speelden we tangramcross. Daarbij moest je stukken van een tangramspel te pakken krijgen door het lopen van een estafette. En vervolgens zo snel mogelijk een figuur leggen.
Daarna kon je kiezen wat je wilde doen: in bomen klimmen of trefbal (iemand is het, niemand is het). In de avond hebben we een vriend van Oom Einar gezien. En die vriend heet Redig, die ging ons droppen. We liepen helemaal om, terwijl we eigenlijk maar op 150 meter van het kamphuis waren gedropt. Nadat we het kamphuis hebben gevonden kruipen we na een lekker snackje in onze slaapzak. Ook We moesten ook het juwelenkistje in de gaten houden, we weten niet of het kistje er nog is......
Door Pleun 

We zijn gedropt hier ver weg vandaan in het bos. Het was heel spannend voor sommige kinderen, maar niet voor iedereen. Het gebeurde ook heel vaak dat de kinderen linksaf zeiden en de leiding rechtsaf. De kinderen hadden het heel vaak goed. Uiteindelijk is het niet gelukt wat we wilden bereiken en dat is het weghalen van het kistje bij Oom Einar. 
Door Alex 

We zijn gaan boomklimmen. Hoog in de bomen naar de toppen geklommen. We zaten op een omgevallen boom die op het punt stond in te storten.
Door Kiefer