zaterdag 3 oktober 2015

Reünie op zaterdag 17 oktober - DE ZEVENSPRONG-FILM met jullie in de hoofdrol

Natuurlijk houden wij ook dit jaar weer een reünie met al onze kampvrienden en -vriendinnen. Bij deze willen wij u, uw kinderen en introducees van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Voor ouders erg leuk om te zien hoe uw kind op kamp was. Voor de kinderen geweldig om de herinneringen op te halen. Voor introducees een goede warming-up voor het kamp van 2016. Wij zullen de kampvideo tonen met de belevenissen van de kinderen die het spannende avontuur rondom de zevensprong wisten te ontrafelen.

Op zaterdag 17 oktober 2015 vanaf 19:00 uur tot 20:30 uur ontvangt de organisatie u en uw kinderen met koffie, thee en limonade op de Dr. Mansveltkade 9 te Wassenaar. U vindt het gebouw tussen de sporthal en Blauw Zwart en u herkent het aan de kleurrijke kunstzinnige graffiti op de buitenmuur.

Kamp 2016
Na de film gezien te hebben heeft u de mogelijkheid om uw kind weer op te geven voor het kamp van 2016. Als u uw kind tijdens de reünie opgeeft mag uw kind mee voor de prijs van 2015 (slechts 109,- euro). Wie later besluit aan te melden (na 1 januari) betaalt dan 114,- euro. Het kamp van 2016 is van zaterdag 6 augustus tot 13 augustus en geeft plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze mailen naar: wvk.info@gmail.com of tijdens de reünie. Op de website (www.wassenaarsevakantiekampen.blogspot.nl) leest u alles over het kamp.

Wij hopen u te zien op zaterdag 17 oktober.