woensdag 20 augustus 2008

Mike jarig en zwemmen in Apeldoorn

Vandaag is Mike jarig! Daarom trakteerde hij 's ochtends waarna wij 's middags heerlijk gezwommen hebben in een prachtig zwembad in Apeldoorn. Cheyenne en Celia waren helemaal weg van de glijbaan met discoverlichting. Ondanks de regen waagde een aantal bikkels, waaronder Roos, Fleur, Anne, Dafne en Thomas zich in het buitenbad, terwijl Daimy, Isabelle en Florine genoten van hun Slush-puppy. Andere kinderen bleven liever in de stroomversnelling.

Tijdens het avondeten zijn er verschillende persoonlijke records verbroken. Alex en Esmee kregen een hele pannenkoek in één keer in hun mond, Louise en Melissa hadden nog nooit zó veel pannenkoeken gegeten en de andere kinderen hadden nog nooit zó snel pannenkoeken gegeten!

Straks, terwijl u naar de oefenwedstrijd Nederland-Rusland kijkt, zitten de kinderen heerlijk rond het kampvuur. En vanavond tijdens de vergadering zullen we de reacties op de weblog voorlezen. We hebben er zin in!

Onze roddelpers heeft bij de dropping gisteravond meer informatie verkregen over eventuele kampliefdes ... Zagen wij Jasper en Jennifer nou gearmd lopen !? Meer informatie zodra we die hebben.......

(Susan)

a. momentopname in zwembad - b. ijscomannen bij het kamphuis!