dinsdag 19 augustus 2008

We hebben een jarige!

Vannacht zijn er in de slaapzaal wel muskieten gesignaleerd, maar die waren niet bezig informatie te verzamelen voor de web-log. Een enkel kindje is geprikt.
Vanmorgen hebben we natuurlijk uitgebreid de 13e verjaardag van Bo gevierd. Hij heeft waarschijnlijk nog nooit zoveel mensen op zijn verjaardag gehad ... en thuis wordt het nog een tweede keer gevierd, toch?
Het verjaardagsstokje wordt om middernacht doorgegeven aan de volgende jarige...
Het is geen gewoonte om familie het kamp te laten bezoeken, maar vandaag hebben we daar een uitzondering voor gemaakt. De ‘oma’ van Marjolein kwam op bezoek. Zij kon ons helpen om licht in de Onderwereld te brengen, de laatste opdracht die we van de koning van de Onderwereld hebben gekregen. De kinderen hebben zich “rot gerend” om zoveel mogelijk punten te verdienen.
’s Middags gooide prins I-an ons avontuur in de war. Hij is tijdens de datingshow verliefd geworden op Hyacinta en wil met haar trouwen. Een nieuwe opdracht volgde, maar die is helaas niet binnen de tijd gehaald. En dat terwijl Mathijs steeds als eerste door de verdediging van de andere groepjes wist te komen en Jasper, Mike en Djessie op slinkse wijze steeds als eerst het kwartet compleet hadden!
Tussen de buien door worden hier steeds nieuwe spellen verzonnen. Nieuw op kamp is het skippyvoetbal. Met al die diepe plassen is een gewone voetbal niet te zien!!!
Ook in dit digitale tijdperk hebben we nog de tijd gevonden om ouderwetse papieren brieven. Ze worden morgen gepost!

(Susan)

a. Groepsfoto
b. Met gewassen voetjes naar bed
c. Spelen in de bossen