zondag 25 augustus 2013

We zijn weer thuis!


Wat een mooi kamp! Het weer was geweldig en het detective-avontuur met Kalle, Anders en Eva-Lotta is vrijdag tot een goed einde gekomen. Vandaag konden de ouders hun kinderen weer in de armen sluiten, die een week op pad waren in de bossen en op de hei bij Huizen. Na korte gesprekjes met de ouders over de belevenissen of het oplopen van een (verwijderde) teek vertrok iedereen moe maar voldaan.
Vervolgens werden de kampspullen weer naar de opslag gebracht door de leiding. Na een gezamelijke lunch en een terugblik gingen zij ook naar huis. 

Vermiste spullen
Ouders die bij thuiskomst ontdekken dat er nog iets is achtergebleven (we hebben nog een berg handdoeken, t-shirts, sokken en ondergoed), kunnen deze bij de reünie in oktober meenemen. Voor wie het verlorene iets onmisbaarder is, kan naar het bekende telefoonnummer bellen voor een afspraak om het zoek geraakte artikel af te halen.

Vragen
Ouders die vragen hebben of nog wat info willen over het verloop van het kamp kunnen bellen naar WVK (zie het rechter menu: bij "1.inschrijven").

We hebben het geweldig gehad en zien jullie graag volgend jaar weer terug op kamp! Maar eerst in oktober de reünie. Binnenkort meer daarover.

Groeten van de kampleiding (die jullie nu al ontzettend missen).