donderdag 10 oktober 2013

Reünie WVK, een prachtige zomer, we kijken nog even naar de beelden ;-)

De zomer lijkt ons stiekem de rug toe te keren en de bomen beginnen de eerste tekenen van de herfst te tonen. Dat is het moment dat WVK z'n reünie organiseert! En wel op ...

zaterdag 2 november van 19:30 tot 20:30 uur

Er is een mooie film gemaakt van alle zomerherinneringen! In de grote zaal van SJW aan de Dr. Mansveltkade 9 in Wassenaar (het kleurrijke gebouw achter de sporthal) komen we bij elkaar om de herinneringen op te halen.
Welk groepje had ook al weer de corvee-prijs gewonnen? Wie van de kinderen maakten de mooie film na met de (verkleinde) typetjes van Kalle, Anders en Eva-Lotta? Als je dit en meer wil weten, kom dan (zoals iedereen zal doen van de deelnemers) naar de reünie!

En als je zeker wil zijn van een plekje bij ons kamp van 2014, kun je je deze avond opgeven voor het aankomende kamp. Heb je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje of wellicht een neefje of nichtje dat ook graag op kamp zou willen? Kom dan ook naar deze reunie om even te proeven aan die kampsfeer.
Tenslotte, vergeet je ouders niet mee te nemen, zij zullen het leuk vinden jou op de film te zien!

Het aankomende kamp in 2014 kost 105 euro. Wie dit jaar mee was op kamp en zich bij de reünie inschrijft mag in 2014 mee voor de oude kampprijs, namelijk 99 euro! Volgend jaar (2014) is de kampweek van zaterdag 16 t/m 23 augustus. Tot bij de reünie!