donderdag 21 augustus 2014

Verslag groepje Groen


Liya:
Het avond spel
Je moest een Alibi zoeken.
Er liepen mensen verkleed rond waaraan je iets moest vragen, ze konden ja, nee, weet ik niet beantwoorden. Er waren verschillende categorien, de tijd, wie de persoon is, wat die doet, waar die was en met wie die was.
Er liep iemand met een koffer en als je al die categorien vroeg zei die heel de tijd ik heb haast, alleen als je de tijd categorie gaf die antwoord. Er liepen killerclowns, een rare vrouw, iemand met een bond jasje en nog een paar. Uiteindelijk kwam je eruit dat:

Roos en Jurre op de gang van het paleis waren met een wachter en dat ze naar bed gingen om 21:00

Geena:
Toen we in het bos aankwamen zagen we al een paar enge personen, toen moesten we naar ze toe en vragen stellen om aan het alibi te komen. Het waren best wel enge mensen vooral de clowns, een clown liep zo wat door je heen. De andere noemde we een horror clown, hij had een heel raar stemmetje. Als je een vraag stelde dan kon je vier antwoorden krijgen.
1 = weet ik niet
2 = geen idee
3 = ja
4 = nee

Sommige personen wilde op je blad kijken dat vonden we best wel verdacht. Toen we klaar waren liepen we terug naar het kamphuis. Onderweg kwamen me de clown nog een keer tegen. Toen we bij het kamphuis waren bleven we nog even praten buiten en toen gingen we naar bed zzzzzzzzz.

Eline:
Het avondspel
Gister was het avond spel het schrikspel. de engste nacht van het kamp. We moesten een alibi zoeken want de monniken en de prins en prinses dacht dat wij iemand hadden laten verdwijnen. Dus we moesten bewijzen dan we dat niet gedaan hadden. Het spel ging zo: we moesten in groepjes van drie het bos in. Toen kregen we 1 zaklamp en we kregen een blaadje met daarop wie, waar, wat gingen ze doen, hoe laat. En er liepen mensen in het bos die verkleed waren als: enge clown 2x, monnik 1x, prinses 1x, prins 1x, koning 1x, oom noud 1x, roos en jurre 1x. Dat zijn ze.

Kiefer:
Horror clown leek op freddy kruger en de killerclown leek op joker.
Het alibi (de oplossing dus): Roos en Jurre op de gang van het paleis met de de wachter, gingen naar bed toe 21:00 uur

Mika:
Het was gezellig sommige kinderen vonden de clown eng. we moesten een alibi maken. het was echt heel grappig want iedereen werd laten schrikken. er waren twee clowns, horror clown en killer clown. Er was een man met een koffer en een man die zich gedroeg als een vrouw en nog wat anderen mensen.  Ik vond het heel leuk, mijn groepje was de eerste met de alibi. De alibi was: roos en jurre in de gang van het paleis met de wachter, gingen naar bed toe om 9 uur.

Elise:
Gister avond gingen we een spel spelen met horrorclowns. We moesten een alibi vinden. De horrorclowns moesten we vragen stellen en we hadden een blaadje met vragen en tijden. Ze zeiden ja, nee of ik weet het niet, je moest door strepen wat ze wisten of niet. sommige kinderen schrokken door de horrorclowns. iedereen was druk bezig het duurde een beetje lang omdat de horrorclowns de hele tijd weg liepen. toen had iedereen een alibi gevonden daarna gingen we met iedereen terug lopen en toen waren we klaar.

 In het bos kwamen de kinderen deze twee 'Jokers' tegen. Best spannend!